7 τρόποι που σπαταλάτε το χρόνο σας χωρίς να το συνειδητοποιείτε

time

Δεκατέσσερις μήνες μετά την έναρξη της δικής της ασφαλιστικής εταιρείας, η D.B. βρέθηκε να περιβάλλεται από στοίβες από χαρτί. Το inbox της ήταν γεμάτο με πάνω από 500 μηνύματα που έπρεπε να απαντηθoύν ή να διαγραφούν. Και ακόμα και το να έβρισκε ένα στυλό στο υπερφoρτωμένο γραφείο της αποτελούσε μία πρόκληση.
Η D.B. συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να κάνει μια πιο σοφή διαχείριση του χρόνου της για να κάνει την εταιρεία της να λειτουργήσει πιο ομαλά. Προσλαμβάνοντας έναν σύμβουλο επιχειρηματικότητας είδε άμεσα αποτελέσματα. Άρχισε να διεκπεραιώνει εργασίες που διαρκούσαν λιγότερο από δύο λεπτά, αμέσως, και εξουσιοδότησε τη βοηθό της με εργασίες ρουτίνας, ώστε εκείνη να μπορεί να επικεντρωθεί στην πώληση. Τώρα, στο τέλος της κάθε μέρας, έχει λιγότερα από 50 emails που περιμένουν στο inbox της. Το 2011, με την καλύτερη διαχείριση του χρόνου της, μεγάλωσε την επιχείρησή της σε σημείο όπου μπορούσε να προσλάβει τον πρώτο εργαζόμενο με πλήρη απασχόληση, βοηθώντας την έτσι να μπορέσει να επικεντρωθεί ακόμα περισσότερο στις σημαντικούς τομείς της εταιρείας. “Έχω μία do-it -now νοοτροπία », λέει.
Εάν αισθάνεστε “πιγμένοι” όπως η Β. μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε το πώς χρησιμοποιείτε το χρόνο σας. Εδώ θα δείτε 7 τρόπους που σπαταλάτε το χρόνο σας, χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *