7 τρόποι για να προσελκύσετε κόσμο στο εμπορικό σας σήμα

20160229180332-times-square-manhattan-nyc-night-crowd-people-busy-sign-ads-billboards-new-york-2Θα θέλατε να χτίσετε ένα εμπορικό σήμα που θα μπορεί να προσελκύσει εκατοντάδες, χιλιάδες ανθρώπους;
Είτε το εμπορικό σήμα σας αφορά σε εσάς, την εταιρεία σας ή και τα δύο, μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων. Ανάλογα με το πώς έχετε τοποθετημένο το εμπορικό σήμα σας, μπορεί να έχει μια βαθιά επίδραση στην κοινωνία, να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και να κερδίσετε πολλά χρήματα.
Ωστόσο, είναι απίστευτο πώς η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων εστιάζουν στην ίδρυση των εμπορικών σημάτων τους πριν από την εύρεση στρατηγικής τους. Αυτοί οι άνθρωποι δημιουργούν κανάλια στα social media, ιστοσελίδες, βιβλία, φωτογραφίες και πολλά άλλα, αλλά αποτυγχάνουν στο να βγάλουν ένα ευρώ, ενώ χάνουν χιλιάδες καθώς περνάει ο χρόνος.
Αυτό είναι σαν να ζητάτε γεύση, χωρίς έχετε βάλει αλάτι. Αν θέλετε πελάτες, θα πρέπει να επινοήσετε τη “γεύση”, το “κάτι” που θα χτίζει την εμπιστοσύνη στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα θα σας δίνει προοπτικές για να χορτάσετε τις ορέξεις τους. Το μήνυμα του δικού σας marketing είναι το αλάτι που θα προσθέσει τη “γεύση” στο χτίσιμο του branding σας.
Όσο πιο καλό είναι το μήνυμα του marketing σας, τόσο πιο “πεινασμένοι” θα είναι οι  άνθρωποι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Ακόμη και όταν προσθέτετε “γεύση”στο εμπορικό σήμα σας, θα πρέπει ακόμα να προσελκύσει όσους τους τρέχουν τα σάλια για τις υπηρεσίες σας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε όσους δεν γνωρίζουν ότι θα είναι “πεινασμένοι” στο μέλλον. Ως εκ τούτου, το εμπορικό σήμα σας θα πρέπει πάντα να μπορεί να παρέχει μια γιορτή, ανεξάρτητα από το ποιος είναι έτοιμος για “φαγητό”.
Είτε οι άνθρωποι γνωρίζουν την ύπαρξή σας είτε όχι, θα πρέπει να έχετε τη σωστή προσέγγιση κατά τη δημιουργία μιας στρατηγικής branding. Εάν ο στόχος σας είναι να φτάσετε τις μάζες με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, εδώ θα βρείτε 7 τρόπους για να προσελκύσετε χιλιάδες ανθρώπους στο εμπορικό σήμα σας:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *