12 πράγματα που οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν αποκαλύπτουν ποτέ για τον εαυτό τους στη δουλειά

18343df7fd2ddfd03f6c5482843f4439Δεν μπορείτε να οικοδομήσετε ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο, αν δεν “ανοιχτείτε¨ στους συναδέλφους σας. Αυτό όμως μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολο  γιατί αποκαλύπτοντας τα λάθος πράγματα αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό για την καριέρα σας.
Το να μοιραστείτε τις σωστές πτυχές του εαυτού σας με το σωστό τρόπο είναι μια μορφή τέχνης. Αποκαλύψεις που προς στιγμή μοιάζουν να οικοιδομούν σχέσεις μπορεί σε κάποια άλλη χρονική στιγμή να αποβούν μοιραίες.
Το κόλπο είναι να συγκρατήσετε τον εαυτό σας πριν περάσετε αυτή τη γραμμή, γιατί από τη στιγμή που μοιράζεστε κάτι, δεν υπάρχει πισωγύρισμα.
Η TalentSmart έκανε test σε πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους και διαπίστωσε ότι οι ανώτερες επιτυχημένες θέσεις είναι επανδρωμένες με ανθρώπους που έχουν υψηλή  συναισθηματική νοημοσύνη (το 90% των κορυφαίων, για να είμαστε ακριβείς). Συναισθηματικά οι ευφυείς άνθρωποι είναι έμπειροι στην ανάγνωση άλλων, και αυτό τους δείχνει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να αποκαλύψουν για τον εαυτό τους στην εργασία.
Η παρακάτω λίστα περιέχει τα 12 πιο κοινά πράγματα που οι άνθρωποι αποκαλύπτουν και στέλνουν την καριέρα τους στη λάθος κατεύθυνση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *