10 στοιχεία που χρειάζεται να έχει η επιχείρησή σας για να ξεχωρίσει από το πλήθος

ca64300712c323b2dc69fee20f56518fΠάρα πολλοί επιχειρηματίες ψάχνουν αυτό το μαγικό κάτι – μια συναρπαστική νέα τεχνολογία, ίσως, ή τη δική τους αποφασιστικότητα για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος – για να παρακάμψουν τυχόν ελλείψεις στο μοντέλο εκκίνησης τους. Ωστόσο, το “μαγικό κάτι” δεν επαρκεί για να εξασφαλίσει την επιτυχία των επιχειρήσεων. Εάν τα στοιχεία της επιχείρησής σας δεν έχουν εξελιχθει και σχεδιαστεί στη λεπτομέρεια και με προσοχή, ακόμη και η καλύτερη ιδέα θα ήταν ρίσκο.
Συνήθεις αποτυχίες προς αυτήν την κατεύθυνση περιλαμβάνουν: λύσεις που είναι «καλό να υπάρχουν», αλλά δεν λύνουν τα σοβαρά προβλήματα, ένα επιχειρηματικό μοντέλο που δεν διαθέτει τα μέσα για να έχει έσοδα και ένας ιδιοκτήτης που δεν γνωρίζει καλά τους ανταγωνιστές του.
Τέτοιες αποτυχίες αγνοούν τα βασικά στοιχεία των επιχειρήσεων που αναζητούν οι επενδυτές πριν δεσμευτούν να ξεκινήσουν μια νέα εταιρεία. Εδώ είναι η λίστα από τα στοιχεία αυτά, τα οποία κάθε επιχειρηματίας πρέπει να αποκτήσει πριν βγει στην αγορά με μεγάλες ελπίδες και (δυστυχώς) μια επιχείρηση που είναι πιθανό να χαθεί στο πλήθος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *