10 άνθρωποι που πρέπει να κρατήσετε μακριά από την επιχείρησή σας

b87a91e3352c0f26e0348dadf3e2347fΑν θέλετε να φτιάξετε μια επιτυχημένη, θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτούς που θα αφήσετε να εισχωρήσουν σε αυτή.
Συναισθήματα και συμπεριφορές κυκλοφορούν μέσω των κοινωνικών δικτύων σε μοτίβα παρόμοια με αυτά που παρατηρήθηκαν σε επιδημιολογικά μοντέλα του ιού της γρίπης. Κάθε θετικό πρόσωπο που αφήνετε να εισέλθει στη ζωή σας αυξάνει τις πιθανότητές σας να είστε θετικοί κατά 11%, εκτιμάται από μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2010 στα Proceedings of the Royal Society.
“Μόνο ένα θλιμμένος φίλος ήταν απαραίτητο για να διπλασιάσει τις πιθανότητες ενός ατόμου να γίνει δυστυχισμένο,” συνόψισε το Wired  σχετικά με την έκθεση.
Υπολογίζοντας ποιον να αποφύγετε και ποιον να αφήσετε μέσα δεν θα είναι πάντα εύκολο. Αλλά με λίγη εξάσκηση, μπορείτε να μάθετε να παραμένετε μακριά από τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να “τραβήξουν” την επιχείρησή σας προς τα κάτω. Εδώ είναι η λίστα με τα 10 άτομα (είτε πρόκειται για υπαλλήλους ή  πελάτες) που θα πρέπει να αποφύγετε εάν βρίσκεστε στο ξεκίνημα μιας επιχείρησης:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *