Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε πραγματικά στο ξεκίνημα της επιχείρησής σας

startup

Η επιχείρηση που ξεκινήσατε δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό. Δεν πρόκειται να απορροφήσετε χιλιάδες ευρώ από μεγαλοεπενδυτές. Δεν έχετε εμπειρία στη λειτουργία μιας επιχείρησης, καθώς και το επιχειρηματικό σας σχέδιο βασίζεται μόνο σε αριθμούς και υποθέσεις.
Το μόνο που έχετε είναι μια καλή ιδέα – και ξέρετε ότι η ιστορία είναι γεμάτη με αποτυχημένα ξεκινήματα επιχειρήσεων που γεννήθηκαν από καλές ιδέες.
Μπορεί ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχουν άλλες επιταγές για να σας γράψουν. Οι φίλοι και γνωστοί σας που σας επευφημούσαν όταν ξεκινήσατε την επιχείρησή σας, έχουν εξαφανιστεί απασχολημένοι με τα δικά τους προβλήματα. Κανείς δεν χτυπά την πόρτα σας για να σας προσφέρει βοήθεια. Μπορεί να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι οι άνθρωποι υπόσχονται πράγματα και στη συνέχεια δεν τα πραγματοποιούν. Δεν αισθάνεστε ότι πετύχατε κάτι.
Αν κοιτάξετε γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι σαν εσάς – άνθρωποι που ονειρεύονται την επιτυχία της επιχείρησής τους. Και ξέρετε ότι οι περισσότεροι θα αποτύχουν. Θα είστε ένας από αυτούς;
Μην πανικοβάλλεστε. Το δικό σας start -up μπορεί ακόμα να πετύχει. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από ένα πράγμα και μόνο. Μπορείτε να μαντέψετε τι;
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *