Πώς να δημιουργήσετε αφοσιωμένους υπαλλήλους

e8b45e9489a4290f1d7c498f678c4864Οι ημέρες της απασχόλησης για μια ολόκληρη ζωή σε μια εταιρεία έχουν περάσει προ πολλού. ‘Ετσι, οι επιχειρηματίες και οι διευθυντές των επιχειρήσεων σήμερα, πρέπει να κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια για να διατηρήσουν το ταλέντο και να ενισχύσουν την αφοσίωση των εργαζομένων.
Οι αφοσιωμένοι εργαζόμενοι είναι η καρδιά των επιτυχημένων εταιρειών. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται πλήρεις στις δουλειές τους, κάνουν αυτό το παραπάνω που θα βοηθήσει τον οργανισμό να βελτιωθεί. Θα μοιραστούν την εμπειρία, θα επιλύσουν συγκρούσεις,  θα προτείνουν βελτιώσεις, θα ενισχύσουν το ηθικό, θα βοηθήσουν τους συναδέλφους και πολλά ακόμα. “Αυτές οι συμπεριφορές κάνουν τις ομάδες και τις οργανώσεις πιο αποτελεσματικές – οι πωλήσεις είναι καλύτερες, η απώλεια παραγωγής είναι χαμηλότερη, όλα είναι καλύτερα», λέει η Diane Bergeron,  βοηθός καθηγητής στο Weatherhead School Case Western της Διοίκησης στο Κλίβελαντ.
Για να γίνετε μια από αυτές τους τυχερές εταιρείες, πάρτε το χρόνο να καταλάβετε τι χρειάζονται οι εργαζόμενοι σας ώστε να το παρέχετε σε αυτούς. “Όπως σε κάθε σχέση, αν έχουν ό, τι χρειάζονται, έχετε περισσότερες πιθανότητες να μείνουν», λέει ο Bergeron.
Η αφοσίωση εμπνέεται σε μεγάλο βαθμό από την ευελιξία και την ατομική προσοχή. Αυτές οι 4 τεχνικές μπορούν να σας βοηθήσουν να προσφέρετε αυτά σε κάθε εργαζόμενο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *