Πώς θα είμαστε πιο παραγωγικοί;

AAEAAQAAAAAAAAWbAAAAJDhiNzNhZjBlLTkzZTAtNDdmMy1hOWE3LTQwYTUxYWExMzIzZgΌταν πρόκειται για την παραγωγικότητα, όλοι αντιμετωπίζουμε την ίδια πρόκληση – υπάρχουν μόνο 24 ώρες σε μια ημέρα. Δεδομένου ότι ακόμη και οι καλύτερες ιδέες είναι άχρηστες μέχρι να μπουν σε εφαρμογή το πόσο αποτελεσματικά θα χρησιμοποιήσουμε το χρόνο μας είναι τόσο σημαντικό όσο τίποτα άλλο σε μια επιχείρηση.
Πραγματικά είναι υπέροχα τα μυστικά της παραγωγικότητας κάποιων ανθρώπων που φαίνεται να έχουν διπλάσιο χρόνο από τους υπόλοιπους. Σαφώς, δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος για να πετύχουμε τους στόχους μας από ό, τι με το να βρούμε τρόπους να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτουμε.
Νιώθουμε απίστευτα καλά όταν φεύγουμε από τη δουλειά μετά από μια εξαιρετικά παραγωγική ημέρα. Είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε φανταστικά.
Η εμπειρία μας δείχνει ότι δεν χρειάζεται να εργαζόμαστε περισσότερο ή να πιέζουμε όλο και περισσότερο τον εαυτό μας – το μόνο που χρειάζεται είναι να εργαζόμαστε εξυπνότερα.
Να μάθουμε να στηριζόμαστε σε αμυχές παραγωγικότητας που θα μας κάνουν πολύ πιο αποτελεσματικούς. Να προσπαθούμε να αποσπάσουμε κάθε σταγόνα από κάθε ώρα χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια.
Ας αρχίσουμε λοιπόν, να χρησιμοποιούμε κάποιες μεθόδους και “κόλπα” που πραγματικά θα μας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Ας τα δούμε εδώ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *